Home

Welkom op de website van Lindsey De Grande Belgische Halve Fond Loopster

Kinesitherapeute en Personal Coach

NEW WEBSITE: www.lindseydegrande.com

 Fighting cancer since July 2011 & Auteur: Weglopen is geen optie

ek-indoor-lindsey-de-grande1

(c) Dirk kerstens
(c) Dirk Kerstens

6 thoughts on “Home”

 1. Hoi Lindsey,

  Ik heb zopas je boek gelezen en ik heb tijdens het lezen heel veel tegenstrijdige gevoelens gehad, maar vooral de machteloosheid was overheersend. Vaak heb ik gewoon zitten vloeken om het feit dat je maar blijft last hebben van die vreselijke nevenwerkingen (om dan nog niet te spreken over de kanker zelf) en dat dit maar niet opgelost kan worden.
  En het is heel goed te begrijpen dat mensen, achter je gat zeggen, maar ze ziet er toch niet zo slecht uit, terwijl jij op die momenten echt tot het uiterste moet gaan. Daardoor zie je maar weer hoe oppervlakkig mensen kunnen zijn.
  Het is heel moeilijk om de juiste woorden te vinden waarmee ik je eigenlijk gewoon wil zeggen, je bent echt wel een straffe madam Lindsey, want het moet een verdomd moeilijke strijd zijn en jij doet het volgens mij, op jou manier, toch wel fantastisch.
  Wij klagen soms al als we ons eens een beetje grieperig voelen, op zo’n momenten zal ik in het vervolg toch eens meer nadenken en wat minder zagen.(en nog vaak aan jou denken)
  Hoop echt uit de grond van mijn hart dat ik in één van je komende blogs zal lezen : het gaat iets beter ..
  Heel veel lieve groetjes

 2. Dag Lindsey
  Met je boek en blog ben je een grote steun en voorbeeld voor anderen met een chronische vorm van kanker. Ik heb 2 jaar geleden de diagnose van een chronische vorm van lymfeklierkanker gekregen. Weet dat ik heel vaak je blog heb gelezen en dat ik hier veel moed en positieve energie uit geput heb! Van harte dankjewel hiervoor en veel succes verder!

 3. Beste Lyndsey, onze dochter kreeg vorig jaar te horen dat ze een heel ongekende tumor had op haar 10de ruggenwervel. Haar wereld stortte in elkaar. Een hele zware operatie zorgde ervoor dat de tumor verwijderd werd. Nabehandeling is tot nu tie nog niet nodig daar er op de MR scans niets meer wordt gezien maar de gevolgen van de zware operatie blijven. Na het lezen van je boek heb ik haar dikwijls over jou verteld, over je wilskracht om verder te gaan. Het viel me ook op dat je heel vaak met je mama bij de dokter zat en moest afwachten. Dit waren zaken die wij zeker herkenden. Ik moest ook vaststellen dat mensen snel vergeten wat er met je aan de hand is en als je er beter gaat uitzien niet meer denken aan alle problemen en pijnen die blijven. Heel vaak kijk naar je blog en probeer je te volgen. er zijn heel veel zaken herkenbaar. Bij haar zou de kanker wel weg zijn maar de pijnen en de lasten blijven en de dokters laten je vaak wat aan je lot over. De neurochirurg die haar heeft geopereerd kan Aan de pijnen niks dien, de oncoloog stuurt ons terug naar hem en pijnkliniek helpt ook al maar weinig.
  Waar moet je op de duur nog naartoe? Telkens opnieuw proberen en toch naar een oplossing zoeken.
  Veel moed nog en ik blijf je volgen op je blog.
  Christine

 4. Gepakt door uw brief aan Thomas Van der Plaetsen.
  Ik vind u trouwens ongelooflijk sterk.
  Je moet het maar doen, zo’n prachtige steun bieden aan Thomas, maar geen enkel woord over je eigen miserie.
  Iedereen bij de kankerclub weet exact wat u beschrijft.
  Vanaf de kennisname ervan, over er mee omgaan, het plaatsen, uw leven dat instort, het plan om het aan te pakken, de lijdensweg, het “geluk” van de nooit zekere genezing.
  Ik wens je nog heel veel moed en sterkte, en dat je nog een mooi leven voor je mag hebben.

 5. Lieve Lindsey,
  zonet je brief aan Thomas gelezen,
  ferme madame jij, een voorbeeld voor vele anderen!!!
  Goe bezig, doe zo verder….
  warme groet,
  Philip Bouckaert
  Gavere

 6. Sinds begin vorig jaar werd per toeval ontdekt dat ik chronische myeloide leukemie heb. Mijn wereld stortte in… Ik herinnerde mij een tv-programma op Eén dat ook jij hiermee kampt. Ik las je blog van voor naar achter en omgekeerd en las je boek op een paar dagen uit. Het heeft me veel steun en ook bepaalde tips gegeven, waarvoor dank. Het gaat vrij goed, de medicatie slaat aan zonder veel bijwerkingen en ik hoop dat dit zo blijft. Dank je wel om jouw verhaal te delen! Ik wens je het allerbeste toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *