Stem je mij naar Krak van de gemeente Damme 2015?

headerZonet kreeg ik het bericht dat ik kandidaat ben om Krak van de gemeente Damme 2015 te worden. Dit omwille van m’n boek ‘Weglopen is geen optie’ en vooral de boodschap die ik hiermee hoop te verspreiden: Loop niet weg van problemen en elkaar, maar bundel de krachten samen! Weet dat je veel sterker bent dan je denkt! En probeer verder te kijken dan wat je denkt te zien, maar vraag hoe het écht gaat zonder te oordelen! En last but not least, maak je los van al die cliché’s en taboes rond kanker specifiek, maar rond heel wat onderwerpen in het algemeen!

Lezers van de Krant van West-Vlaanderen en inwoners van Damme hebben me hiervoor voorgedragen! Vind jij dat ik krak van de gemeente Damme mag worden? Dan kan je hieronder stemmen, je hoeft hiervoor helemaal niet in West-Vlaanderen of Damme te wonen! Wel kan je over al de gemeentes maar op 1 kandidaat stemmen. En per persoon/mailadres kan je ook maar 1 keer een stem uitbrengen. Dit kan tem 20 december. Vergeet niet op de bevestigingsmail te klikken die je daarna krijgt, anders wordt jouw stem niet geregistreerd!

Dus, stem, deel en like deze boodschap gerust onder kennissen en vrienden als je dit wenst/wilt en wie weet kan ik op die manier nog extra kleine beetjes bijdragen in de lange weg naar een betere, meer open communicatie en steun voor elkaar!

Website Krak Van de gemeente stemming

Liefs,

Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *