Nog Wat Nieuws

roeselare-alleenBeste bezoekers

Momenteel heb ik er terug een stevige trainingsweek opzitten. Nog 3 weekjes te gaan en dan vertrekken we richting Portugal. Nu donderdag heb ik lactaattesten. Aan de hand van deze testen zal mijn trainer kunnen zien op welke vlakken ik al vooruitgang heb gemaakt, en op welke vlakken we zeker nog moeten bijtrainen richting zomer. Hieronder nog een artikel uit het Nieuwsblad van 10 maart over het Bk Beloften.

Artikel:
Lindsey De Grande klaar voor aflossing van wacht

Lindsey De Grande zorgde voor hét hoogtepunt. De pas 20-jarige Sijseelse zette met 4’21,09 de negende Belgische prestatie ooit neer en bleef amper drie seconden van de besttijd die Veerle Dejaeghere onlangs tijdens de KBC Indoor neerzette. Aflossing van de wacht heet dat. ‘Natuurlijk ben ik blij. Ik verbeterde mij twee weken geleden bij het BK 800m alle categorieën van 2’08,52 tot 2’07,62 en deed nu bij mijn tweede indooroptreden van het seizoen zelfs twee seconden beter dan mijn beste outdoorprestatie. Dat gebeurde zonder specifieke voorbereiding en puur op conditietraining. De grote doelen komen er pas komende zomer aan. Op kop staat het EK voor beloften. Of het de 800m of 1.500m wordt, staat nog niet vast. De vereiste 4’18,71 op de 1.500m mag geen probleem zijn. Ik voel mij ijzersterk.’ (HV)

Groetjes en tot later!

Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *