Niet-deelname PK vandaag

portugalBeste bezoekers

Met dit berichtje wil ik even laten weten dat ik samen met mijn trainer heb besloten niet te lopen vandaag op het Provinciaal Kampioenschap. Het zag er naar uit dat ik de wedstrijd alleen ging moeten maken (niet veel concurrentie op de 1500m) en we vonden het nutteloos om krachten te verspelen in een poging tegen de wind en regen op te boksen. Het is beter om nu nog even door te trainen en uit te kijken naar wedstrijden met tegenstand en betere weersomstandigheden.

Vandaag hebk wel al een goede training achter de rug. Het zal dus nog eventjes wachten zijn op wedstrijden, maar vanaf dat ik concreter nieuws weet zal ik het hier komen posten. Ondertussen wordt er dus nog even doorgetraind. Morgen niet zo zwaar trainen want die dag vier ik m’n 20ste verjaardag samen met m’n ouders, zus en vriend. Ook de rest van de familie zal ik morgen waarschijnlijk eventjes zien alvorens ik terug naar Leuven vertrek voor een weekje unief.

Vele groetjes
Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *