Lindsey Blogt

Beste bezoekers

Vanaf vandaag zal ik jullie via deze blog op de hoogte houden hoe ik verder aan de weg timmer om mijn atletiekdroom waar te maken. Kortom, hoe ik dus probeer om door te stoten naar de internationale top in de halve fond.

Het eerste deel van dit winterseizoen heb ik enkele crossen afgewerkt met als hoogtepunt mijn deelname aan het Europees Kampioenschap Cross in december. Doordat mijn doel deze zomer ligt had ik niet speciaal naar dit Ek toe getraind en de voorkeur gegeven aan het verder uitbouwen van mijn conditie.

Ondertussen zijn we al enkele weken verder en heb ik net mijn examens achter de rug in mijn 2e bach kinesitherapie in Leuven. Tijdens die periode heb ik stevig kunnen verder trainen, maar wedstrijden zaten er niet in.
Volgende week neem ik deel aan het Belgisch Kampioenschap Indoor Alle Categoriëen op de 800m. Net zoals bij het EK cross heb ik hier, in tegenstelling tot de meeste concurrenten, niet specifiek voor getraind. Samen met mijn trainer wil ik eens weten waar ik nu op basis van mijn conditietrainingen sta en welke tijd ik daarmee kan lopen.

Natuurlijk kijk ik al enorm uit naar de zomer, waar ik wel helemaal op 800m en 1500m zal getraind staan en waar ik hopelijk mooie tijden zal kunnen lopen. Ondertussen moet ik nog eventjes geduld hebben en verder mijn kilometertjes en trainingen afwerken.

Deze week een iets rustigere trainingsweek om toch niet te vermoeid aan de start te komen dit weekend. Iets meer tijd dus om mijn cursussen van de universiteit bij te houden.

Nu zondag dus afwachten wat ik er uit kan halen, maar 1 ding is zeker, ik zal er alles uithalen wat er in zit.

Ik hou jullie op de hoogte en laat zeker iets weten na zondag!

Groetjes
Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *