Goed terug gekomen van stage

Beste bezoekers

Sinds deze avond ben ik terug in België na een 12- daagse stage in Villamoura, Algarve, Portugal. Vooral de eerste week hadden we veel zon en dit deed wel goed om in te trainen! De 2e week kwamen er af en toe wat regenwolken opzetten en ook de wind was heel vaak van de partij. Op zich geen probleem, want in de wedstrijden kunnen we de omstandigheden ook niet kiezen. Het is dus ook een goeie voorbereiding voor alle weersomstandigheden geweest.
Ik heb 2 trainingsweken met veel kilometers afgewerkt, afgewisseld met enkele stevige pistetrainingen. Het was wel afzien af en toe, maar dat is ook nodig om sterker te worden natuurlijk. Tussen de trainingen door heb ik vooral veel gerust, voldoende gedronken en erop gelet datk zeker niet vergat m’n vitamienen te nemen. Af en toe heb ik ook wat kunnen studeren, maar door de vermoeidheid van het trainen gaat dit niet altijd even vlotjes.
Het was wel leuk om eens in een nieuwe omgeving te lopen en om met andere atleten te kunnen samen trainen, toch ben ik blij terug thuis te zijn. Deze avond ben ik dan ook meteen m’n dierbaren in de armen gevlogen.
Jammer genoeg moet ik meteen terug door naar Leuven omdat de lessen maandagochtend opnieuw beginnen. Ik kan dus niet lang genieten van het thuis zijn.

Op de foto zie je mijn trainer en mij. Het was de eerste stage met Dirk, maar het voelde zeer goed aan. Dankzij zijn trainingen voel ik me elke dag sterker worden. Nu volgt een periode met nog wat doortrainen en hier en daar al een wedstrijd. Hopelijk komen er vlug goede omstandigheden ( weer, concurrentie,..) zodat er vlug een mooie wedstrijd inzit!

Ik hou jullie zeker op de hoogte en volgend weekend doe ik m’n eerste wedstrijd op het Kampioenschap van Vlaams-Brabant.(omdat ik bij Olympic Essenbeek Halle ben aangesloten is het kampioenschap voor mij niet in West-Vlaanderen maar in Kessel-Lo) Deze wedstrijd is vooral bedoeld om wedstrijdritme op te doen voor de komende wedstrijden.

Nu ga ik nog even genieten van het thuis zijn bij m’n ouders en zus!

vele groetjes

Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *