Goed gevoel bij Belgisch Kampioenschap AC

Beste bezoekers

Met dit bericht wil ik even laten weten hoe mijn wedstrijd dit weekend was. Van in het begin werd er stevig doorgelopen en zo heb ik gedurende de hele wedstrijd in 3e positie zo goed mogelijk proberen volgen. Uiteindelijk moest ik in de laatste ronde de 2 voor mij een beetje laten gaan omdat ik nog niet getraind sta om in verzuring te kunnen gaan. Zo werd ik dus 3e in 2.07.61.
Met deze tijd ben ik best wel tevreden omdat ik het met een heel vlot gevoel heb gelopen. Die tijd is nu al beter dan dat ik vorige zomer heb kunnen presteren. Het is logisch dat ik op het einde wat te kort kwam voor de overwinning, omdat mijn concurrenten getraind staan op snelheid en weerstand en ik momenteel niet. Ik train nu nog een goeie maand verder op conditie en het specifiekere werk komt dan vanaf de paasvakantie waar ik op stage zal gaan naar Portugal. Met deze wedstrijd kijk ik nog meer uit naar de zomer waar ik hopelijk nog een stuk sneller kan lopen met m’n specifieke trainingen in de benen!

Binnen 14 dagen doe ik nog mee aan het Belgisch kampioenschap voor beloften op de 1500m. Ook dit zal een test zijn om te kijken wat ik kan presteren op deze afstand op basis van m’n conditie.

Groetjes
Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *