Gepakt en gezakt richting Portugal

Beste bezoekers

Mijn valies is net gemaakt en het was terug proppen om alles mee te krijgen. Deze week nog nieuwe loopschoenen ingelopen die ik via sponsoring van TOPSPORT LEBBEKE en NIKE krijg. Zaterdag ook nog mijn vitamienen en voedingssupplemten bij AEON gaan halen, zodat mijn lichaam de trainingen goed kan verdragen en verwerken. Zonet nog naar mijn osteopaat (Joris Colenbier) gegaan om me nog eens helemaal op te lappen. Kortom, helemaal klaar om op stage te vertrekken.

Ik zie het wel zitten om in Portugal stevig te trainen, goed te rusten en af en toe ook wat te studeren natuurlijk;) Het is de eerste keer dat ik met mijn huidige trainer, Dirk De Maesschalck op stage ga, maar ik heb het volste vertrouwen in zijn aanpak. De afgelopen 5 maanden voelde ik me dankzij zijn trainingen terug veel sterker en beter worden en ik kijk dus uit naar wat nog komen zal!

Jammer genoeg is op stage vertrekken ook voor een tijdje afscheid nemen van mijn dierbaren. Zoiets doe ik helemaal niet graag, maar gelukkig heb ik contact via de gsm, en binnen 14 dagen zie ik ze terug!

Ik zal mijn best doen om in Portugal een tekstje toe te voegen aan mijn blog, hopelijk geraak ik daar eens op het internet! Zaterdag 18 april land ik in de namiddag in Zaventem, dus jullie mogen die zondag alvast nieuws over mijn stage verwachten!

Hopelijk is het in België ook goed weer! Vele zonnige groetjes!

Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *