De komende weken…

met-charlotBeste bezoekers

De komende weken beloven heel druk te worden. Donderdag 18juni leg ik m’n laatste examen af en dan vertrek ik vrijdag 19juni voor 4 dagen naar Bergen in Noorwegen waar ik mee mag met de Belgische ploeg om 1500m te lopen op de Europabeker. Ik sta momenteel op de 800m en 1500m met de beste Belgische jaarprestatie dus kon ik voor beide nummers uitkomen, maar mijn voorkeur ging uit naar de 1500m. Ik hoop daar ofwel in een snelle wedstrijd een goede tijd te kunnen lopen, ofwel in een tactische wedstrijd nog veel bij te kunnen leren.
De maandag kom ik dan s’avonds laat terug en de dag erop vertrek ik al naar St. Moritz voor een 14-daagse hoogtestage. De eerste week gaat mijn vriend mee, daar ben ik wel heel gelukkig mee, want ik ben niet zo graag heel lang van thuis. M’n ouders moeten natuurlijk nog werken en m’n zus heeft nog examens, maar gelukkig bestaat er gsm, internet, telefoon,…
Na die 14 dagen stage ben ik nog een weekje thuis en daarna vertrek ik naar het Europees Kampioenschap voor Beloften in Kaunas. Vertrek waarschijnlijk op 14 juli en terugkomst op 20juli. Ik hoop jullie vanop al de plaatsen positief nieuws te kunnen bloggen!

Ik zal niet altijd overal op internet kunnen maar ik hou jullie zeker op de hoogte!

Op de foto zie je mij, samen met Charlot Debroux die de 800m zal lopen op de Europabeker in Bergen.

vele groetjes
Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *