Belgisch Kampioen Beloften op 1500m met nieuw persoonlijk record

Beste bezoekers

Gisteren werd ik belgisch kampioen op de 1500m. Samen met m’n trainer had ik besloten om van in het begin een goed tempo aan te houden en dit zolang mogelijk proberen vol te houden. Het liep zeer vlot en ik had niet het gevoel dat ik ging stilvallen. Gedurende heel de wedstrijd liep ik een constant tempo en zo kwam ik uiteindelijk aan in een nieuw persoonlijk reccord van 4.21.09. Deze tijd is tegelijk de 9e beste tijd ooit gelopen indoor bij de seniors. Ik ben nog maar eerste jaars senior dus ik hoop in de toekomst nog plaatsen te kunnen opschuiven op die lijst. Ik deed 2 seconden beter dan mijn beste tijd outdoor,
dus dit ziet er wel goed uit voor deze zomer om daar hopelijk nog een stuk sneller te kunnen lopen.

Mijn winterseizoen zit er bij deze op. Nu 4 weken goed doortrainen naar de paasvakantie toe. In de paasvakantie ga ik dan voor 12 dagen op stage naar Portugal, waar ik mijn specifieke trainingen zal afwerken om me klaar te maken voor de start van het zomerseizoen.
De komende weken geen wedstrijdnieuws dus hier, maar ik hou jullie zeker op de hoogte over het verloop van m’n trainingen.

Bij het afsluiten van dit seizoen nog eventjes een bedanking voor alle steun die ik krijg van mijn dierbaren. Zonder hen zou het soms heel moeilijk vol te houden zijn!

De foto dateert van het zomerseizoen vorig jaar, een foto van het podium van dit weekend volgt later nog:)

Groetjes en tot binnenkort!
Lindsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *